Er du FLOW sin nye MEMBERSHIP Manager?

ER DU FLOW SIN NYE MEMBERSHIP MANAGER?
FLOW er et arbeidsfellesskap for små og mellomstore bedrifter med en god miks av nye gründerbedrifter, etablert næringsliv og svært etablerte selskap/organisasjoner. Vi har i dag i overkant av 100 medlemmer fra ca. 50 bedrifter og er totalt 2100 kvm med coworking som også inkludere åtte møterom og eventlokaler.

Vi skal nå utvide vår stab med en Membership Manager - er det deg?

Som Membership Manager vil du ha ansvar for daglige gjøremål og se til at huset er fullt operativt og at ting går smertefritt. Sammen med et lite team på FLOW skal dere skape og opprettholde et inspirerende og livlig arbeidsmiljø for våre medlemmer, møteromsgjester og besøkende. Samt spre godt humør! Du vil få være med på å videreutvikle nye konsepter og forretningsområder og må være en aktiv bidragsyter.

Jobben er veldig allsidig, men kan grovt deles opp i fire ulike kategorier;

Det viktigste er salg og markedsføring. I tillegg til å leie ut kontorer og møterom har vi også lounge-medlemskap som er en fleksibel kontorplass. Dette vil kunne passe perfekt for de som pendler og kun trenger en plass å være noen dager i uken/måneden, de som har hjemmekontor men ønsker å komme seg ut. De som sitter på cafe og egentlig ikke kjenner noen rundt seg, de som ønsker en kontorplass i sentrum og/eller etablerte bedrifter som ønsker en fot inn i vårt spennende miljø.

Det andre aspektet er vertskap. Både for våre medlemmer, men også for besøkende og de som leier møte-/eventlokaler.

Det tredje er å gjøre ting som får folk i bedre humør. Dette kan være alt fra å sette på kaffen på morgenen til å invitere til sosiale arrangementer for våre medlemmer. Det kan være å sette på Ski-VM på storskjerm, eller å gjøre klart til vafler på en (-hver) fredag. Eller at du må ordne lunsj om vår kantine-dame Wilai er borte osv. Her er det bare kreativiteten som setter en stopper.

Den siste viktige oppgaven er de uforutsette tingene. Situasjoner og store som små utfordringer blir noen ganger kastet på oss. Da må du være en kjapp, selvstendig, problemfikser og parat til å takle dette på en god måte!

Arbeidstiden vil i utgangspunktet være i husets åpningstider, som er mellom 08 og 16, men man må påse at det vil være aktiviteter utover dette også.

Vi ønsker av deg
* Dokumentert salgserfaring
* Arbeidserfaring innen resepsjon/hospitality, handel og/eller eventjobb.
* God kommunikasjon skriftlig og muntlig norsk og engelsk
* Markedsføringskunnskaper
* Resultatsorientert.
* Kundefokusert, gjestfri og en entusiastisk lagspiller
* Sosial, utadvendt med en hands-on mentalitet og tilnærming
* En god lagspiller både for vårt interne team, men også med alle våre medlemmer
* Lønn etter avtale med mulighet for bonus

Om du har spørsmål og/eller ønsker å søke på jobben kan spørsmål og søknad sendes på e-post til undertegnede.
Søknadsfristen 1.juni.
Tiltredelse: Så snart som mulig.
Søknaden sendes til vår Daglige Leder, Andreas NIlsen (andreas@flownorway.com)

Håper å høre fra deg,
Andreas Nilsen (andreas@flownorway.com).
Daglig Leder, FLOW Coworking