Framtiden i våre hender Nord og cCHANGE Transformation in a Changing Climate inviterer folk i #Tromsø den 6 juni til å delta på frokostmøte på FLOW Coworking, for å prate om endringsprosjektet cMULIGHETER, hverdagstransport, og hvem Framtiden i våre hender Nord og cCHANGE, er.

Det er folket som utgjør og bygger den arktiske hovedstaden Tromsø, Norway. Men hvordan skal folk i Tromsø bevege seg i hverdagen? Det tester vi ut ved å følge 15 innbyggere som skal vise hvordan deres liv påvirkes av endring i løpet av 30 dager.

Deltagerne gjør endringer i hverdagen sin som kan virke små, men det bidrar til refleksjoner og nye opplevelser. Blant familie, venner og kollegaer vil det kunne skape diskusjoner. Vi har alle en komfortsone som vi kan ha godt av å utfordre, utfordre oss selv til å gjøre en endring vi selv vil skal skje. Å endre en rutine er å gå ut av komfortsonen, finne en ny vei, få nye ideer og nye retninger. Da kan endringer som virker små få veldig stor effekt.

Program:
08:30 – 09:00
Mingling. Vi serverer frukt og kaffe/te

09:00-09:25
* 7 min: Intro om cMULIGHETER og cCHANGE – Silje

* 10 min: Vi får høre erfaringer fra et par deltagere

* 7 min: Intro om GM og FIVH Nord og hvordan virksomheter kan legge til rette for endringer relatert til klima og miljø – Amund

09:25-10:00
Vi gjør noen refleksjoner sammen før folk må videre til hverdagen sin.

Skjermbilde 2018-06-04 kl. 10.06.54.png
20d6c092fbd43566814d16df45d964f3.png