Planlegger du å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har du en idé om hvordan din bedrift kan produsere på en smartere måte? SkatteFUNN er en skattefradragsordning for bedrifter som utvikler nye eller bedre varer, tjenester eller produksjonsprosesser. I 2016 fikk 3.656 nye prosjekter fra hele landet godkjenning i SkatteFUNN.

Vi inviterer til seminar med Elisabeth Blix Bakkelund fra Forskningsrådet 22. august på FLOW. Hun vil gi en kort innføring i hvilke muligheter du har for økonomisk støtte gjennom SkatteFUNN, og hva du må legge vekt på i søknaden for å få godkjent prosjektet ditt.

Seminaret er høyaktuelt for alle som har potensielle SkatteFUNN-prosjekter. Det er mulig å sende inn SkatteFUNN-søknader hele året, men hvis du sender inn senest 1. september, garanterer vi at vi skal ferdigbehandle søknaden din i løpet av inneværende år.

Seminaret vil være gratis.

Navn *
Navn
Har du forslag på temaer du ønsker vi skal ta opp i rekken av seminarer?