NPF Tromsø inviterer medlemmer og potensielle medlemmer til en orientering om Goliat, verdens nordligste oljefelt og verdens største og mest komplekse sirkulære FPSO, samt aktiviteter i tiden fremover. Eirik Holand, HSEQ District Manager, Eni, er innleder. Som vanlig nyter vi en enkel frokost før innledningen og stiller gode spørsmål til innlederen etter orienteringen.

Eirik er Cand. Polit. i Political Science fra UiT – Norges arktiske universitet. Han skrev oppgaven “Security and emergency preparedness in the High North. Coordination of civil and military emergency preparedness resources in light of a widened security concept”. Eirik jobbet hos Fylkesmannen i Finnmark og i Bilfinger Industrier før han i 2008 startet med HMS- og kvalitetsarbeid i Eni Norge.

Påmelding gjøres på nettsiden: https://www.npf.no/aktiviteter/category359.html

Priser:
Medlemmer: Gratis
Ikke-medlemmer: NOK 150,-
Studenter: NOK 50,-

Betaling med VIPPS (VIPPS-nummer: 10815, navn: NPF) eller via faktura for ikke-medlemmer.