Forskningsrådet inviterer i samarbeid med Innovasjon Norge Arktis, Ernst & Young, Regionale forskningsfond Nord-Norge og Troms fylkeskommune til SkatteFUNN Åpen dag i Tromsø torsdag 23. mars.

Planlegger din bedrift å utvikle et nytt produkt eller en ny tjeneste? Eller har du en idé om hvordan din bedrift kan produsere på en smartere måte? Kom på Åpen dag for å lære mer om SkatteFUNN, og om hvordan forskning og utvikling kan bli en del av innovasjonsprosessen. 

SkatteFUNN er en skattefradragsordning for bedrifter som utvikler nye eller bedre varer, tjenester eller produksjonsprosesser. I 2016 fikk 3656 nye prosjekter fra hele landet godkjenning i SkatteFUNN.

På Åpen dag vil du få en kort innføring i hvilke muligheter du har for økonomisk støtte gjennom SkatteFUNN, og hva du må legge vekt på i søknaden for å få godkjent prosjektet ditt. Bedrifter forteller om sine erfaringer med SkatteFUNN, og deler læringseffekter av prosjektene. Dersom du ønsker å snakke med rådgivere fra Forskningsrådet eller Innovasjon Norge, vil du også få muligheten til det.

Det er gratis å delta, men du må melde deg på => https://forskningsradet.pameldingssystem.no/skattefunn-apen-dag-tromso?tab=program 

Velkommen!