De siste seks årene har Magnus Ingebrigtsen, gründer og snart master i psykologi, eksperimentert, studert og forsket på konsepter hentet fra positiv psykologi og forskning på produktivitet. Han har undervist nesten 20 000 studenter, elever og lærere i hvordan lære mer effektivt, og nå kommer han til Siva Innovasjonssenter for å dele noen av de viktigste oppdagelsene innen Positiv Produktivitet med deg.

Dette sier Magnus selv om kurset:

Vi har alle hatt noen arbeidsdager som virkelig overgår andre. Dager hvor du føler du er utrolig produktiv, samtidig som du har energi og overskudd til resten av ettermiddagen.

Andre ganger er det helt motsatt. Vi går i ring rundt oss selv og får ikke gjort noe som helst, og til tross for at vi ikke har gjort noe, kommer vi hjem stresset og utslitt.

Heldigvis, har psykologisk forskning gitt oss mye innsikt de siste tiårene, i hva som kan gjøre oss mennesker både glade og produktive. Forskningen svarer på spørsmål som f.eks hvorfor vi alle skulle ønske vi hadde mer selvkontroll, hvordan få til å føle seg mindre stresset og overveldet og hva kan vi gjøre for å bli mer produktive?

Arrangementet er gratis og holdes på Siva Innovasjonssenter Tromsø.

For påmelding trykk her.