Onsdag 2. mars er det klart for den lokale finalen i en av verdens største forretningsplankonkurranser. Venture Cup er konkurransen for deg med en idé, og for deg med en drøm om å oppnå noe stort.

For å delta i konkurransen må du sende inn en idébeskrivelse til venturecup@startuit.no, og merke denne med "Bidrag til Venture Cup". Oversikten over hva din idébeskrivelse skal inneholde finner du på: http://startuit.no/. En jury bestående av erfarne fra næringslivet vil plukke ut de beste bidragene som skal delta under den lokale finalen i Venture Cup 2017.


Husk at bidragsfristen er 8. februar kl. 18:00.

På dagsarrangementet vil de utvalgte finalistene presentere sin forretningsidé foran juryen. Senere på kvelden blir det en bankett med underholdning, god mat og drikke på The Edge. Her skal også hver deltaker holde en kort pitch om sitt produkt på ett minutt. Kvelden avsluttes med at juryen utkårer en vinner, og det blir utdelt premier til 1. og 2. plass. Disse to vinnerne går videre til den regionale finalen i Bodø 25. mars, der de får mulighet til å konkurrere om en plass i den nasjonale finalen som arrangeres i Oslo høsten 2017. Reise og opphold blir dekt av Start Norge.

Ved å delta kan du vinne store pengepremier til å utvikle produktet ditt, i tillegg til nyttige veiledningstimer med erfarne mentorer. Du får også et forsprang på markedsføringsfronten gjennom gode omtaler i media. Venture Cup er mye mer enn en konkurranse, og verdien for deg som deltaker ligger ikke bare i de potensielle premiene, men vel så mye på læringen, nettverket og de erfaringene som du vil få.

For mer informasjon se startuit.no.
Eller kontakt oss på venturecup@startuit.no.