• Nord-Norsk Vitensentert (map)

Fra 29. september til 16. oktober inviterer Nord-Norsk Vitensenter til LEGO®festivalen Build the Change.

Her settes det fram et halvt tonn LEGO® for store og små byggere!

LEGO®festivalen Build the Change er blitt en tradisjon på Nordnorsk vitensenter. Med aktiviteter for både skoler, familier, daglige premier og egne arrangementer for voksne, blir det en spennende LEGO®festival også denne høsten.

Tidspunkt

LEGO®festivalen arrangeres fra 29. september til 16. oktober. Nordnorsk vitensenter er åpent hver dag fra 11 - 16, både i helg og ukedager. Det blir også utvidet åpningstid noen dager, med kveldsarrangementer.

 

Kveldsarrangementer

Søndag 2. oktober er det åpen campus. Da blir det åpent for publikum på flere områder ved universitetet. Det er gratis inngang på Vitensenteret denne dagen, med LEGO®festivalen som vår hovedaktivitet.

Fredag 7. oktober arrangeres Kulturnatta Tromsø. Museer, biblioteket, teatre, kirker og andre kulturaktører byr på guideturer, forestillinger og aktiviteter. På Vitensenteret blir det anledning til å bygge LEGO® hele kvelden fra kl. 17 - 22. Det går egne busser fram og tilbake mellom aktivitetene i programmet denne dagen.

Torsdag 13. oktober arrangerer vi en voksenkveld i LEGO®festivalen. Det blir da salg av øl og vin, med 18-års aldersgrense. Åpningstider blir kl. 19-23.