• Charlottenlund, Tromsø (map)

NHO jobber for å skape gode møteplasser for politikere og bedriftsledere. Nå inviterer vi til Gå for næringslivet. I løpet av gåturen får politikere og bedriftsledere mulighet til å diskutere viktige saker for næringslivet, rammebetingelser og hva vi kan gjøre for økt verdiskapning og nye arbeidsplasser.

NHO Troms og Svalbard ønsker å skape gode møteplasser for politikere, bedriftsledere og bedriftseiere. Vi vil derfor arrangerer flere møter fremover for å bidra til bedre og tettere dialog mellom næringsliv og politikere i vår region. Først ut er Gå for næringslivet

Gå for næringslivet skal være et uformelt fora hvor politikere på ulike nivå møter bedriftsledere fra ulike bransjer for å diskutere næringspolitikk, rammevilkår mens de samtidig får frisk luft og litt lett mosjon. Vi tror at de gode samtalene skjer mellom mennesker uten forstyrrelser. I løpet av den 30 minutter lange spaserturen får politikere og bedriftsledere mulighet til å bli bedre kjent med hverandre, diskutere viktige saker for næringslivet og snakke sammen om hva dere kan gjøre i fellesskap for å bidra til økt verdiskapning, nye arbeidsplasser, bedre konkurranseevne og forutsigbare rammevilkår.

 

Oppmøte på Charlottenlund og gåturen blir i lysløypa.

Du får muligheten å gå sammen med stortingspolitiker Kent Gudmundsen, fylkesråd for næring Willy Ørnebakk og ordfører i Tromsø Kristin Røymo. Meld deg på via påmeldingslinken og bli med på en inspirerende gåtur hvor du får diskutert vekst og utvikling i lokalmiljøet!