Nå er det klart: Årets Agenda Nord-Norge-samling arrangere i Alta 7.-8. november. Nord-Norge 2030 blir tema.

 

«I år skal vi rette kikkerten inn mot vår egen framtid. Hvilket Nord-Norge ønsker du i 2030? Og hvordan skal vi komme dit? Det blir hovedtema på den tredje Agenda Nord-Norge-samlingen», sier Roger Ingebrigtsen i Agenda Nord-Norge.

Alta har alle fasiliteter som trengs for å gjennomføre et så stort arrangement. Og kan by på en rikholdig opplevelse av eksotiske Finnmark.

«Det ligger mye kraft i de nordnorske lokalsamfunn. Når vi møtes kan vi samle kreftene og samarbeide på de områder landsdelen må løfte i lag», sier Ingebrigtsen. «I år løfter vi Nord-Norge på vingene sammen med Widerøe, og setter opp nordnorske «luftbroer» fra Helgeland, Lofoten, Bodø og Tromsø.»

Bildet er fra Agenda Nord-Norges styremøte i Alta der eierne (NHO, LO og SpareBank 1 Nord-Norge) møtte Altas ordfører og rådmann.