VELKOMMEN TIL flow coworking miDt i Tromsø sentrum 

I Strandgata 9 tilbyr vi våre medlemmer det nyeste innen kontorfasiliteter og design, samtidig som du blir del av landsdelens mest dynamiske arbeidsmiljø. Vil du være lamme? Les under mer om våre medlemskap og muligheter.

 

WORK LOUNGE

1490 eks mva. pr mnd

Work Lounge er vårt nyeste tilskudd til FLOW-konseptet.

I våre nye lokaler finner du ulike arbeidssoner som utgjør et perfekt tilskudd til din arbeidshverdag.

Mindre selskaper, prosjektgrupper, selvstendig næringsdrivende, frilansere og pendlere vil dra nytte av de ulike fordelene sonene er designer for. I tillegg til at man får får ta del i det innovative fellesskapet og kreative miljøet som er kjernen i FLOW.  


WORK LOUNGE +

2490 eks mva. pr mnd

Work Lounge + er samme som Work Lounge, men inkluderer fri bruk av møterom.


FAST PLASS

2990 eks mva. pr mnd

Vi har dedikert en helt egen del av bygget til vårt åpne landskap. Her tilbyr vi det mest moderne innen kontormøbler, lydisolering og med egen lås til arealene kan du trygt skape din faste arbeidsstasjon. I tillegg er Work Loungen rett utenfor døren. 

For å sikre best mulig arbeidsmiljø har sonen et begrenset antall plasser. 


KONTOR 

Fra 6990 eks mva. pr mnd 

Med plass for alt fra 1-10 personer. Våre nye lokaler er lagt til rette for små og mellomstore bedrifter som ønsker å være del av et kreativt, nytenkende og internasjonalt arbeidsmiljø. 


DROP IN 

160kr eks mva pr dag.

Er du i Tromsø bare en eller få dager, kunne tenke deg å komme ut av hjemmekontoret eller kanskje bare ønsker en miljøforandring? Da er det mulig å betale seg inn som drop in. Du vil da ha tilgang på en plass å sitte, internett, kaffe og et fantastisk miljø. Du har også mulighet til å kjøpe lunsj kl. 12-13 på hverdager (gjelder ikke røde dager og hele juli). Det er ingen kjøpeplikt, så ta gjerne med din egen matpakke, men lunsjen er en gylden mulighet til å bli kjent med de andre på FLOW.

Ønsker du å komme innom er det fint om du sender oss en e-post (booking@flownorway.com) slik at vi vet at vi er tilgjengelig når du kommer for å vise deg rundt. Hvis du er spontan, så er det bare å komme innom, så ordner det seg det også!


Go with the FLOw

Skal du på forretningsreise?

Som medlem av FLOW kan du opp til 3 dager i måneden ha kontor hos en av våre samarbeidspartnere i Norge og Norden.