På FLOW Coworking har vi fire nødutganger. Den ene er hovedinngangen, den andre befinner seg rett ovenfor telefonkioskene, den tredje ligger ned trappen og forbi Shufflebordet, igjennom døren og til venstre (døren ved siden av heisen) og det fjerde ligger ned trappen og forbi Shufflebordet, igjennom døren og til høyre. Anbefaler å se på bildene under og se at du forstår hvor disse er da forklaringen er lett å misforstå.

Legger ved branninstruks (se bildene under) som viser hvor nødutganger, brannslokkingsapparater og brannslanger befinner seg på huset.

Merk at når man går ned trappen til Shuffleboardet går man inn i et nytt bygg (Strandgata 5/7). Skulle det brenne der vil branndøren lukkes og de som sitter i den første delen i utgangspunktet ikke bli påvirket og heller ikke høre brannalarmen. Det samme gjelder vis a versa.
MERK: Vi er på Øst-siden når du ser på bildet av Rømningplanen under.


Skulle det oppstå brann og brannalarmen evakuerer alle ut fra lokalet umiddelbart via en av de to nødutgangene. Når vi er ute stiller vi oss på parkeringsplassen som er rett sør for gamle Eurospar og før brukte å være en bensinstasjon.


Om det er noen spørsmål, noe som er uklart eller lignende er det bare å ta kontakt med andreas@flownorway.com