Rebekka Brox er en mester på historiefortelling.

Har du tenkt på hvilken historie du forteller om din bedrift. Forteller alle i bedriften din samme historie eller er den forskjellig fra person til person?

lenge mennesket har hatt et språk så har vi fortalt hverandre historier. Vi har brukt historiefortelling for å forklare for oss selv og andre hvordan livet og verden henger sammen, og vi har brukt historier for å bygge bro til andre mennesker.

Rebekka Brox Liabø vil snakke om hvordan vi kan fortelle historiene om bedriften som gjør at de ansatte kjenner glede og stolthet over å arbeide der og hvordan vi strategisk kan bruke historiefortelling for å overføre kunnskap og begeistre.

Rebekka er forfatter og har drevet kulturnæringsbedriften Rulleramp siden 2009.  Rebekka holder foredrag og verksted for det offentlige og for næringslivet. Hun har satt opp flere forestillinger på Hålogaland Teater og skrevet to barnebøker om Rakettkiosken på torget. I 2016 mottok hun Tromsø kommunes kulturpris for sitt arbeid med prosjektet Snakk for deg sjøl.

YOU SNOOZE YOU LOOSE

Skal Tromsø bli en skapende by i 2016 må vi begynne å vite av hverandre. Derfor vil FLOW på hvert frokostseminar trekke frem en lokal bedrift.

Blant de som betaler på forhånd og våre forhåndspåmeldte Community medlemmer vil vi trekke EN heldig deltager som får en gave fra nettopp denne bedriften.

Kjøp Drop-inn eller gjør det enkelt å bli Communitymedlem og få alle frokostseminarer m.m. inkludert for 2016!

Drop-inn 150kr (ink.mva)

Drop-inn Student 50kr (ink.mva)

FCM medlemskap 1år 1240kr (eks.mva)


Lurer du på hva det innebærer å være Community medlem på FLOW?

All informasjon finner du HER