Glem nettverk - det handler om noe mye vanskeligere

Roger Ingebrigtsen, kjent fra riks- og lokalpolitikk, mediesektoren og ulike jobber i næringslivet snakker om nettverk og nettverksbygging.

Alt for mange er opptatt av selve nettverksbyggingen og for lite opptatt av hva nettverksbygging faktisk innebærer. Nettverk handler om samarbeid og tillit, ikke antallet venner på Facebook eller lukkede små celler av likesinnede.

”Nettverk og nettverksbygging er moteord som i verste fall forhindrer deg fra å nå dine mål. Noen typer nettverk låser deg fast i et feil tanke- og handlingsmønster. Samarbeid og tillit er bedre ord. Tromsø og Nord-Norge vil være framtidens vinnere om vi lærer oss å bygge slikt samarbeid og skape tillit.” (Roger Ingebrigtsen)  

 

Jakten på det ekstraordinære

Natalie Robertsen er gründer av kurs- og konferanseleverandøren VICAN.  Målet er at VICAN skal bli en av Norges største leverandører av kurs og konferanser for arbeidslivet. Til det trengs ekstraordinære resultater.

For hva er det som skiller de aller største suksessbedriftene fra bedriftene med ordinær grad av suksess? Hvordan kan grundere og ledere bruke denne visdommen i praksis? Robertsen utfordre etablerte sannheter å gir sine betraktninger om hvordan oppnå det ekstraordinære.

Drop-in kr. 120,-
(eks mva)

1/2 års Premium kr. 1740,-       (eks mva)

1 års Premium kr. 2990,-
(eks mva)

Drop-inn Student      
kr.50,-

Navn *
Navn