Gründerhjelpa + FLOW

I samarbeid med Tromsø Kommune vil FLOW arrangerere totalt fire gratis kurs for gründere og selvstendig næringsdrivende høsten 2015.

Torsdag 23. April 09:00 - 12:00 er tredje kurs. Dette kurset har tema Salg og foredragsholderen er Renate Jørgensen fra Skauro. 

Salgskurs

Som gründer/selvstendig næringsdrivende er det mange som synes at salg er vanskelig. Vi elsker vårt eget produkt/tjeneste og har en forestilling om at andre også ser hvor fantastisk det er. Men det er desverre sjeldent tilfelle. Den største jobben vi står overnfor er å selge! Å få potensielle kjøpere til å se det som vi ser og å skape etterspørsel etter vårt produkt/tjeneste. 

Spesielt er dette krevende når vi oppdager at det er ingen som gjør jobben for oss, og kundene ikke kommer av seg selv. Vi må  gjøre jobben selv, og ofte helt alene! 

I dette 3-timers kurset ser vi på viktigheten av å skape bevissthet om salgsarbeidet, og å fjerne myter og frykt vi måtte ha om salg. Vi skal se på tilnærming til kundene, og hvordan vi kan jobbe med forberedelser, gjennomføring og evaluering av salgsarbeidet. 

Å lykkes med salgsarbeidet er tvingende nødvendig for å lykkes som bedrift. Og det utrolig gøy, tilfredsstillende og givende når du får det til!

Om Renate

Kursleder Renate Skaue Jørgensen har jobbet med salg i over 20 år. Hun har drevet med salg over disk, telefonsalg, oppsøkende salg, salgsplanlegging og salgsopplæring. Hun har erfaring fra 7 år som salgs- og markedssjef ved Rica Ishavshotel, og flere år innen reisebyrå og flyselskap. I 2012 startet hun opp sin egen virksomhet innen kurs, undervisning og salgsstøtte og jobber med salg hver eneste dag. Besøk gjerne www.skauro.no for mer informasjon.

 

I tillegg denne våren kan du sette av følgende kursdatoer:

Torsdag 26. mars fra 09:00 - 12:00
Tema: Synlighet på nett med Liv-Inger Resvoll (Reddi AS)

Tirsdag 12. mai fra 09:00 - 12:00
Tema: Osterwalder forretningsmodell med Andreas Nilsen (FLOW / Moose on the Loose)

 

Det koster ingenting å delta, men er bindende påmelding og begrenset antall plasser

Navn *
Navn
Tromsø Kommune-logo.jpg