En forretningsidé kan være den genial, men uten rett innstilling og evene til å kommunisere kan det bli med idéen. For hvordan formidler man egentlig på best mulig måte? Hvordan lede på en måte som øker produktivtet?

Svarene får du i dagens FLOW LIVE.

Retorisk kommunikasjon i praksis

Hvordan man kan man implementere retorikk som en selvfølge i kommunikasjonsstrategier, på en måte som gir trygghet i egen formidling og evne til å påvirke andre?

Karoline Hauan er lektorstudent og genuint opptatt av entreprenørskap og formidling. Selv påvirket hun en hel sal da hun under Innovasjon Norge sitt #drømmeløfte reiste seg opp og overbeviste Anita Krohn Traaseht om viktigheten av innovasjon i skolen.

 

Rett "mindset" for bedre ledelse, mer produktive ansatte og smartere gründere

Viste du at innstillingen din betyr mer enn du tror, at det er tre faktorer forskning viser at vi motiveres av og at et problemet aldri egentlig er problemet? I dag snus tankesettet vårt. Vi skal bli smartere på egne tanker.

Magnus Ingebrigtsen er internasjonalt sertifisert NLP Trener, lederutdannet fra Forsvaret og har i flere år studert psykologi og medisinske fag ved Universitetet i Tromsø.  Han er en av Norges fremste, og første, til å kombinere det nyeste av psykologi, NLP og hjerneforskning med teknikker innen akselerert læring. 

 

 

Drop-in kr. 120,-
(eks mva)

Student Drop-in kr. 50,-

1/2 års Premium kr. 1740,-       (eks mva)

1 års Premium kr. 2990,-
(eks mva)

Navn *
Navn