Hver onsdagsmorgen inviterer FLOW inspirerende mennesker til å fortelle sin historie til medlemmene av FLOW Community. 

Onsdag 4.mars har vi gleden av å presentere festivalsjef for Tromsø Internasjonale Filmefestival (TIFF), Martha Otte og leder for Nordnorsk design-og arkitektursenter (NODA), Michele Renee Widerøe.  

Mitt hemmelige liv som gründer
Martha Otte ble i fjor tildelt Troms Fylkeskommune sin kulturpris for sitt mangeårige virke som festivalsjef for TIFF, en festival som har stadfestet seg som landets største og viktigste filmfestival. Otte vil dele sine tanker om hvorfor hun mener at det viktigste til en gründers verktøykasse er et spørsmål. Noen sentrale elementer er selvinnsikt, tilfeldigheter og risikohåndtering, som kanskje er med å forklare hvordan et lunsjmøte på Rivieraen forandret livet hennes.  

Å tørre
I 2013 sa Michele Widerøe opp jobben for å satse alt på å etablere et miljø for design og arkitektur i Nord-Norge. 29 oktober 2014 så landsdelenes eneste arena for design- og arkitekturformidling, NODA, dagens lys. Widerøe er tilflyttet Tromsø fra Cuba  og vil dele sine refleksjoner rundt viktigheten av å bygge nettverk og det å tørre.  

FLOW Community  
Som medlem av FLOW Community deltar du på en ny og spennende læringsarena i et kreativt miljø som vil gi deg nyttige impulser og ideer til å stimulere din kreativitet. Du blir en del av et fellesskap med mange dyktige og kunnskapsrike personer som ser verdien av å gi læring til andre, men som også ønsker å tilegne seg ny kunnskap. 

Hos FLOW møtes potensielle samarbeidspartnere, arbeidgsivere eller arbeidstakere. Dette er en perfekt arena for synliggjøring og markedsføring av deg og din bedrift. Er du på søken etter noe nytt og innovativt, ønsker å utvikle deg sammen med andre - og ikke minst, applaudere frem andre - da passer du perfekt sammen med oss!

Vi vil ha deg med for å skape et enda mer fruktbart og mangfoldig miljø, enten du bor i eller utenfor Tromsø. Vil du lese mer om dette medlemsskapet, og bli en del av FLOW Community, gå inn på denne linken: http://www.flownorway.com/fcm/

Velkommen skal du være!

 

Tidsrammen på frokostseminaret:

07:45 - 08:15  Enkel frokostservering

08:15 - 08:20  Velkommen

08:20 - 08:35  Michele forteller + 5 minutter spørsmål

08:40 - 08:55  Martha forteller + 5 minutter spørsmål

09:00 - 09:30  Mingling og frokost/kaffe

Drop-in kr. 120,-
(eks mva)

1/2 års Premium kr. 1740,-(eks mva)

1 års Premium kr. 2990,-
(eks mva)

Navn *
Navn