I 2015 er vi klare med et nytt konsept; FLOW Community Membership! Vi utvikler Work-Fast og etablerer nå FLOW Live:

Hver onsdagsmorgen inviterer FLOW inspirerende mennesker til å fortelle sin historie til medlemmene av FLOW Community. Onsdag 25. februar får vi besøk av Ismet Bachtiar, en av grunnleggerne av Plus Point, og Hilde Sjurelv, eier av selskapet Sjurelv & Kufaas AS.

Ismet Bachtiar er partner og Creative Director i Plus Point hvor han arbeider med spillutvikling - fra kommersielle produkter til seriøse forskningsbaserte spill og han elsker måten mediumet genererer stort engasjement.  Hans foredrag heter "Working with Play" hvor han vil snakke om hvorfor spill vil fortsette å bli stadig mer relevant for daglig aktiviteter, hvordan omfavne de "lekne ideer" og hva vi kan lære av spilldesign-tenking.

Hilde Sjurelv sitt foredrag heter "Leker du butikk eller driver du business?". HIlde vil dele smarte ting som det er viktig å ha fokus på som gründer og selvstendig næringsdrivende. Hva er de typiske fellene du bør unngå?

Som medlem av FLOW Community deltar du på en ny og spennende læringsarena i et kreativt miljø som vil gi deg nyttige impulser og ideer til å stimulere din kreativitet. Du blir en del av et fellesskap med mange dyktige og kunnskapsrike personer som ser verdien av å gi læring til andre, men som også ønsker å tilegne seg ny kunnskap. 

Hos FLOW møtes potensielle samarbeidspartnere, arbeidgsivere eller arbeidstakere. Dette er en perfekt arena for synliggjøring og markedsføring av deg og din bedrift. Er du på søken etter noe nytt og innovativt, ønsker å utvikle deg sammen med andre - og ikke minst, applaudere frem andre - da passer du perfekt sammen med oss!

Vi vil ha deg med for å skape et enda mer fruktbart og mangfoldig miljø, enten du bor i eller utenfor Tromsø. Vil du lese mer om dette medlemsskapet, og bli en del av FLOW Community, gå inn på denne linken: http://www.flownorway.com/fcm/

Velkommen skal du være!

 

Tidsrammen på frokostseminaret:

07:45 - 08:15  Enkel frokostservering

08:15 - 08:20  Velkommen

08:20 - 08:35  Ismet forteller + 5 minutter spørsmål

08:40 - 08:55  Hilde forteller + 5 minutter spørsmål

09:00 - 09:30  Mingling og frokost/kaffe

 

Drop-in kr. 120,-
(eks mva)

1/2 års Premium kr. 1740,-(eks mva)

1 års Premium kr. 2990,-
(eks mva)

Navn *
Navn