I 2015 er vi klare med et nytt konsept; FLOW Community Membership! Vi utvikler Work-Fast og etablerer nå FLOW Live:

Hver onsdagsmorgen inviterer FLOW inspirerende mennesker til å fortelle sin historie til medlemmene av FLOW Community. Onsdag 11. februar får vi besøk av Anne Berit Figenschau, tidligere finansbyråd i Tromsø Kommune, og Kurt Arild Larsen, gründer og leder av mange selskaper. Per dags dato er han manager og skipper på Arctic Cruise International AS. 

Anne Berits foredrag vil være basert på temaer som verdivalg og lederskap. Noen sentrale elementer; utvikling av lederskap gjennom 20 år, de viktigste grunnpilarene og hvordan stå i stormen.

Kurt Arilds tema handler om det å starte opp en bedrift innen turistnæringen i Tromsø/Troms uten erfaring fra bransjen, uten relasjoner eller kontakter og med høye finanskostnader. Vil de lykkes? Noen sentrale elementer; erfaringer, markedsfokus, bruk av sosiale medier, resultater og veien videre. 

 

Som medlem av FLOW Community deltar du på en ny og spennende læringsarena i et kreativt miljø som vil gi deg nyttige impulser og ideer til å stimulere din kreativitet. Du blir en del av et fellesskap med mange dyktige og kunnskapsrike personer som ser verdien av å gi læring til andre, men som også ønsker å tilegne seg ny kunnskap. 

Hos FLOW møtes potensielle samarbeidspartnere, arbeidgsivere eller arbeidstakere. Dette er en perfekt arena for synliggjøring og markedsføring av deg og din bedrift. Er du på søken etter noe nytt og innovativt, ønsker å utvikle deg sammen med andre - og ikke minst, applaudere frem andre - da passer du perfekt sammen med oss!

Vi vil ha deg med for å skape et enda mer fruktbart og mangfoldig miljø, enten du bor i eller utenfor Tromsø. Vil du lese mer om dette medlemsskapet, og bli en del av FLOW Community, gå inn på denne linken: http://www.flownorway.com/fcm/

Velkommen skal du være!

 

Tidsrammen på frokostseminaret:

07:45 - 08:15  Enkel frokostservering

08:15 - 08:20  Velkommen

08:20 - 08:35  Kurt Arild forteller + 5 minutter spørsmål

08:40 - 08:55  Anne Berit forteller + 5 minutter spørsmål

09:00 - 09:30  Mingling og frokost/kaffe

 

Drop-in kr. 150,-

1/2 års Premium kr. 1740,-

1 års Premium kr. 2990,-

Navn *
Navn