E-posten er på ingen måte død og det er heller ikke nyhetsbrevet. Vi skal derfor på neste workshop ta for oss et av verktøyene som hjelper deg til å sende ut nyhetsbrev som heter MailChimp. Workshopen er et samarbeid mellom Gründerhjelpen til Tromsø Kommune og FLOW.

Tirsdag 8.desember kl.09-12 skal vi gjøre et lite dykk i verktøyet MailChimp og alle gratisfunksjonene den har. Det blir med det ikke et dypdykk i deres betalte tjenester, men målet er å gå inn på kun de funksjonene du trenger for å kunne lage og sende ut gode nyhetsbrev.

 

Målet med workshopen er at dere skal kunne...
...importere e-postaddresser til deres nyhetsbrev.
...lage ditt egne nyhetsbrev.
...tips og triks i forhold til bruk av bilder i nyhetsbrevet.
...forstå rapportene man får hos MailChimp

...lage og sende ditt egne nyhetsbrev.


Har du god kjennskap til MailChimp allerede vil nok dette kurset ikke være for deg, det vil være mer for nybegynnere og de med litt kunnskap.

Det kreves ingen forhådskunnskap, men det er ønskelig at alle lager en konto FØR de kommer slik at alle kan prøve og feile under workshopen. Dette gjøres enkelt ved å gå inn på https://login.mailchimp.com/signup.Det er gratis å delta, men det er bindene påmelding og begrenset med plasser. Alle som melder seg på blir lagt til et nyhetsbrevet til Andreas Nilsen som er kursholder (som du må godkjenne via e-post). Du vil deretter motta noen nyhetsbrev fra han i forkant av kurset. Dette er fordi vi skal ha noe grunnlag som vi skal jobbe med på kurset.

Navn *
Navn