Nettverkspilsen har som mål å hjelpe næringslivsfolk, gründere og studenter til bedre nettverking slik at de kan drive og fremme egen virksomhet bedre

KJØP DIN BILLETT HER!

Eventbrite - Nettverkspilsen

Nettverkspilsen kom i stand etter en idé av Trond Heggelund (daglig leder i NettCoach.no) og Edgar Valdmanis, som begge er dyktige nettverksbyggere. Heggelund har jobbet som pressemann i 33 år. Han er kjent for sitt store nettverk og ha mange kilder, mens Valdmanis av flere medier ofte blir kalt Norges ukronede Nettverkskonge. Han har skrevet en boka «How To NetWork Better» (på engelsk), og jobber nå med en oppfølgerbok på norsk.

For mer info og program:

NETTVERKSPILSEN

 

 

Trond Heggelund og Edgar Valdmanis har tilsammen flere tusen nettverkskontakter, men de innså at de ikke ville klare å møte alle over en kaffekopp i løpet av et år. Derfor tenkte de sommeren 2013 at de kanskje heller burde invitere alle kontaktene til en pils på en bar eller restaurant, men det ble for dyrt. Men hvordan få folk til å komme, når de måtte betale for pilsen selv? Resultatet ble til arrangementet Nettverkspilsen, som er en god blanding av interessante foredrag/utspørring på scenen av noen av Norges mest kjente nettverkere/næringslivfolk, samt mingling og nettverking etterpå over en pils – derav navnet «Nettverkspilsen».

Nettverkspilsen arrangeres i nært samarbeide med coworkingplassene MESH i Oslo og FLOW i Tromsø. På det meste var det rundt 300 personer på Nettverkspilsen på MESH i Oslo.

Foruten foredrag fraTrond Heggelund og Edgar Valdmanis, er noen av de mest kjente foredragsholdere på Nettverkspilsen i Oslo har vært nettverkskapasiteter som Geir Lundestad (Nobelinstituttet), Gerhard Heiberg (Den internasjonale olympiske kommité),Carlos Solari (tidligere sikkerhetssjef i Det hvite hus) og Trine Lise Jagge (headhunterbyrået Dynamic People).

Arrangementet Nettverkspilsen og nettsiden Nettverkspilsen.no eies og drives av NettCoach.no, som jobber med og lager nettsider for noen av Norges fremste businessbloggere og en del næringsvirksomheter.

På FLOW i Tromsø er planene å arrangere Nettverkspilsen to ganger om våren og to ganger i løpet av høsten.