I samarbeid med Tromsø Kommune arrangerer FLOW gratis workshop for gründere og selvstendig næringsdrivende, denne gangen er temaet digital markedsføring.

Markedsføring på internett gir best avkastning i forhold til budsjett, spesielt sammenlignet med andre medier som tv, radio, aviser osv.

Men for at din markedsføring på nett skal være vellykket må du vite hva du driver med. Du må vite hva slags verktøy som brukes, hvordan de brukes, hvorfor de burkes, til hvilken hensikt og kunne gjøre de nødvendige justeringer for å sikre optimal markedsføring.

Gustav Öhman jobber som digital markedsfører i MyStore. Mystore.no er Norges største plattformleverandør innenfor e-handelsbransjen. De drifter over 1400 nettbutikker og håndterer ordrer for over en milliard norske kroner.

Gustav ble hentet inn til MyStore i år og har sin styrke i de analytiske og kreative aspektene med digital markedsføring. I tillegg har han god efaring fra å jobbe med voksende start up bedrifter.

Etter 3timer med Gustav vil du sitte igjen med en godt platform for videre arbeid med din bedrifts digitale markedsføring!

Temaene for dagen er: 

  • Digital markedsføring
  • E-handel
  • Brukergrensesnitt og marledsføring -hvordan få en som besøker siden din til å handle. 
  • Inbound marketing - Touch, Tell, Sell

Kurset er gratis, men det er binende påmelding. Begrenset antall plasser.

Navn *
Navn