Informasjonsmengden vi omgir oss med er større enn noensinne. Mange mister kontrollen når de skal forsøke å sortere i strømmen av oppgaver, viktige nyheter og uviktige nyheter.

Dette kan føre til at oppgaver og muligheter glipper eller at du kaster bort tid på dobbeltarbeid.

Jørn Kippersund har siden 2010 blogget og holdt foredrag om metoden innbokskontroll. Metoden gir deg hjelp til oppgave- og informasjonsmestring generelt, og mestring av e-post spesielt. Metoden innebærer ingen nye apper eller verktøy, den handler om hvordan du tenker rundt og bruker de verktøyene du allerede har.

Kippersund lover at han i løpet av forerdaget skal vise oss hvordan innboksen blir omgjort fra et informasjonskaos til et kraftfullt verktøy for kontroll med uløste oppgaver. Bonus: Bruke mindre tid på e-post.

 

Jørn Kippersund er spesialist i allmennmedisin og har utdanning i kognitiv terapi. Han har jobbet 13 år som fastlege, legevaktsjef, veileder i allmennlegeutdanningen og organisasjonsmenneske. Dette har gitt ham et unikt innblikk i mestringsproblemer knyttet til informasjonsoverload. Kippersund sa opp fastlegejobben i 2014, og jobber nå nærmest heltid med kurs- og foredragsvirksomhet. Les mer om innbokskontroll på http://www.innbokskontroll.no

Drop-in 150,- (ink.mva)

Drop-in student 50,- (ink.mva)

Communitymedlem eller ønsker du å betale på stedet? Registrer din ankomst i skjema under.

Navn *
Navn