Hver onsdagsmorgen inviterer FLOW inspirerende mennesker til å fortelle sin historie til medlemmene av FLOW Community. Onsdag 28. januar får vi besøk av Inger-Helén Hjemvoll, direktør på Clarion Collection Hotel med en sterk historie, og Nils Kristian Sørheim Nilsen, direktør i Næringsforeningen og prosjektleder i Innovasjon Norge.

Inger-Heléns tema er selvledelse. Hun har hatt store utfordringer med helsen, og vil bruke de erfaringene knyttet opp mot selvledelse, og hvordan dette fungerer identisk opp mot de utfordringene man møter på i arbeidslivet. Noen sentrale elementer; hvordan hun lar tankene ta kontroll, troen på egen mestring og at belønning ER viktig.

Nils Kristian har bakgrunn som prosjektleder hos Innovasjon Norge, og har blant annet vært vikar for Jonas Stein i Tromsø Kommune. Han vil snakke om de enkle grepene for å lykkes - på det internasjonale markedet for en gründerbedrift.  

Som medlem av FLOW Community deltar du på en ny og spennende læringsarena i et kreativt miljø som vil gi deg nyttige impulser og ideer til å stimulere din kreativitet. Du blir en del av et fellesskap med mange dyktige og kunnskapsrike personer som ser verdien av å gi læring til andre, men som også ønsker å tilegne seg ny kunnskap. 

Hos FLOW møtes potensielle samarbeidspartnere, arbeidgsivere eller arbeidstakere. Dette er en perfekt arena for synliggjøring og markedsføring av deg og din bedrift. Er du på søken etter noe nytt og innovativt, ønsker å utvikle deg sammen med andre - og ikke minst, applaudere frem andre - da passer du perfekt sammen med oss!

Vi vil ha deg med for å skape et enda mer fruktbart og mangfoldig miljø, enten du bor i eller utenfor Tromsø. Vil du lese mer om dette medlemsskapet, og bli en del av FLOW Community, gå inn på denne linken: http://www.flownorway.com/fcm/

Velkommen skal du være!

 

Tidsrammen på frokostseminaret:

07:45 - 08:15  Enkel frokostservering

08:15 - 08:20  Velkommen

08:20 - 08:35  Inger-Helén forteller 

08:35 - 08:50  Nils Kristian forteller 

08:50 - 09:00 Felles intervjurunde 

09:00 - 09:30  Mingling og frokost/kaffe

Drop-in kr. 150,-

1/2 års Premium kr. 1740,-

1 års Premium kr. 2990,-

Navn *
Navn