I 2015 er vi klare med et nytt konsept; FLOW Community Membership! Vi utvikler Work-Fast og etablerer nå FLOW Live:

Hver onsdagsmorgen inviterer FLOW inspirerende mennesker til å fortelle sin historie til medlemmene av FLOW Community. Onsdag 18. februar kommer Ruth Norstrøm, som blant annet er daglig leder i Privatmegleren Tromsø AS, og Ruben Robertsen, den nye hotellsjefen på Scandic Hotel Meyergården. 

Ruth Norstrøm startet i eiendomsbransjen i 1994 og i eiendomsmeglerbransjen i 1997, da med tre barn, 30 år og bestemt på å bygge en karriere. Temaet hennes er "Tørr å tenke stort - Think Big!". Sentrale elementer; Hva skal jeg bli når jeg blir stor?, sette seg mål, utfordringer, ta beslutninger, takle både motgang og suksess og gjøre andre rundt seg bedre. En liten reise i tid en mannsdominert verden til i dag hvor jenter overtar mer og mer både i eiendomsbransjen. 

Ruben Nilsen Robertsen har jobbet seg til toppen i hotellbransjen uten utdannelse. Den suksessfulle 27 åringen kommer til oss for å dele hans erfaringer og hva som har vært viktig for å lykkes. Han har valgt å kalle foredraget sitt for "Ingenting er umulig!" Noen sentrale elementer; learning by doing, å bygge nettverk og å tenke anderledes.

 

Som medlem av FLOW Community deltar du på en ny og spennende læringsarena i et kreativt miljø som vil gi deg nyttige impulser og ideer til å stimulere din kreativitet. Du blir en del av et fellesskap med mange dyktige og kunnskapsrike personer som ser verdien av å gi læring til andre, men som også ønsker å tilegne seg ny kunnskap. 

Hos FLOW møtes potensielle samarbeidspartnere, arbeidgsivere eller arbeidstakere. Dette er en perfekt arena for synliggjøring og markedsføring av deg og din bedrift. Er du på søken etter noe nytt og innovativt, ønsker å utvikle deg sammen med andre - og ikke minst, applaudere frem andre - da passer du perfekt sammen med oss!

Vi vil ha deg med for å skape et enda mer fruktbart og mangfoldig miljø, enten du bor i eller utenfor Tromsø. Vil du lese mer om dette medlemsskapet, og bli en del av FLOW Community, gå inn på denne linken: http://www.flownorway.com/fcm/

Velkommen skal du være!

 

Tidsrammen på frokostseminaret:

07:45 - 08:15  Enkel frokostservering

08:15 - 08:20  Velkommen

08:20 - 08:35  Ruth forteller + 5 minutter spørsmål

08:40 - 08:55  Ruben forteller + 5 minutter spørsmål

09:00 - 09:30  Mingling og frokost/kaffe

 

Drop-in kr. 150,-

1/2 års Premium kr. 1740,

1 års Premium kr. 2990,-

Navn *
Navn