I 2015 er vi klare med et nytt konsept; FLOW Community Membership! Vi utvikler Work-Fast og etablerer nå FLOW Live:

Hver onsdagsmorgen inviterer FLOW inspirerende mennesker til å fortelle sin historie til medlemmene av FLOW Community. Den 4. februar får vi besøk av vår egen humorkonge, Finn Arve Sørbøe! Temaet for dette foredraget er hans erfaringer fra det å jobbe frilans i underholdningsbransjen i Nord-Norge. Noen sentrale elementer: underholdningsbransjen og næringslivet - felles interesser, erfaringer fra 16 års drift av privat-teater, tabber og suksesser - hans vurderinger om hvorfor det ble slik.

Som medlem av FLOW Community deltar du på en ny og spennende læringsarena i et kreativt miljø som vil gi deg nyttige impulser og ideer til å stimulere din kreativitet. Du blir en del av et fellesskap med mange dyktige og kunnskapsrike personer som ser verdien av å gi læring til andre, men som også ønsker å tilegne seg ny kunnskap. 

Hos FLOW møtes potensielle samarbeidspartnere, arbeidgsivere eller arbeidstakere. Dette er en perfekt arena for synliggjøring og markedsføring av deg og din bedrift. Er du på søken etter noe nytt og innovativt, ønsker å utvikle deg sammen med andre - og ikke minst, applaudere frem andre - da passer du perfekt sammen med oss!

Vi vil ha deg med for å skape et enda mer fruktbart og mangfoldig miljø, enten du bor i eller utenfor Tromsø. Vil du lese mer om dette medlemsskapet, og bli en del av FLOW Community, gå inn på denne linken: http://www.flownorway.com/fcm/

Velkommen skal du være!

 

Tidsrammen på frokostseminaret:

07:45 - 08:15  Enkel frokostservering

08:15 - 08:20  Velkommen

08:20 - 08:50  Finn Arve forteller 

08:50 - 09:00 Spørsmålsrunde og intervju med Finn Arve

09:00 - 09:30  Mingling og frokost/kaffe

 

Drop-in kr 150,-

1/2 års Premium kr 1740,-

1 års Premium Kr 2990,-

Navn *
Navn