I 2015 er vi klare med et nytt konsept; FLOW Community Membership! Vi utvikler Work-Fast og etablerer nå FLOW Live: Hver onsdagsmorgen inviterer FLOW inspirerende mennesker til å fortelle sin historie til medlemmene av FLOW Community. Vi kick-starter året med selveste Børge Robertsen og Renate Skaue Jørgensen.

Børge startet som trainee i hos rådmannen i Tromsø Kommune og fikk etterhvert engasjement som rådgiver i rådmannens avdeling. Han ble han tilbudt jobben i sjakk-OL og ble prosjektleder for Tromsø Kommune og Norges Sjakkforbund sitt sjakk-OL prosjekt - og daglig leder i Sjakk Tromsø 2014 AS. Tre hovedtema: Sjakk-OL, erfaringer fra en uerfaren leder og lederskap.

Renate er tidligere salgssjef på Rica Ishavshotell, og har lang erfaring innen salg og salgsledelse, erfaring fra HR- og IA-arbeid, ulike styreverv og ikke minst erfaring med oppstart av egen bedrift. Hun stiftet Skauro AS 25.april 2012. Gjennom firmaet sitt oppfyller hun drømmen om å få dele kompetanse og skape mer arbeidsglede og engasjement på arbeidsplasser. Tre hovedbudskap: engasjement – min viktigste drivkraft, konsekvenser av manglende drivkraft i arbeidsliv og yrkesstolthet og arbeidsglede som resultat av engasjement.

 

Som medlem av FLOW Community deltar du på en ny og spennende læringsarena i et kreativt miljø som vil gi deg nyttige impulser og ideer til å stimulere din kreativitet. Du blir en del av et fellesskap med mange dyktige og kunnskapsrike personer som ser verdien av å gi læring til andre, men som også ønsker å tilegne seg ny kunnskap. 

Hos FLOW møtes potensielle samarbeidspartnere, arbeidgsivere eller arbeidstakere. Dette er en perfekt arena for synliggjøring og markedsføring av deg og din bedrift. Er du på søken etter noe nytt og innovativt, ønsker å utvikle deg sammen med andre - og ikke minst, applaudere frem andre - da passer du perfekt sammen med oss!

Vi vil ha deg med for å skape et enda mer fruktbart og mangfoldig miljø, enten du bor i eller utenfor Tromsø. Vil du lese mer om dette medlemsskapet, og bli en del av FLOW Community, gå inn på denne linken: http://www.flownorway.com/fcm/

Velkommen skal du være!

 

Tidsrammen på frokostseminaret:

07:45 - 08:15  Enkel frokostservering

08:15 - 08:20  Velkommen

08:20 - 08:35  Børge Robertsen forteller + 5 minutter spørsmål

08:40 - 08:55  Renate Skaue Jørgensen forteller + 5 minutter spørsmål

09:00 - 09:30  Mingling og frokost/kaffe

 

“GO WITH THE FLOW, GO PREMIUM”

Med FLOW premium medlemskapet har du hele tiden tilgang til support hos oss, samt våre suksess historier som vi gjerne deler med deg.

FLOW COMMUNITY MEMBERSHIP PREMIUM

  • VIP tilgang til våre frokostseminarer i 2015, med frokost inkludert. 
  • Full tilgang til vårt online arkiv med mulighet til å se seminarene om igjen.
  • Du får tilgang på et nettverk som besitte mye kunnskap og kompetanse fra ulike bransjer og bedrifter som du kan sparre med, finn din mentor, søke bistand, rådgivning m.m 

Som ekstra bonus ønsker vi å gi deg enda flere medlemsfordeler;

  • Mulighet til å leie møterom eller lokaler til 20% rabatt pris. Vi har en kantine som tar 100 personer, loungen 30 personer, møterom 8-12 personer.
  • Du får benytte deg av en drop-in dag på FLOW pr år.
  • Du får rabatterte priser på våre faglige kurs.
  • Og sist men ikke minst invitasjon til våre sosiale og faglige arrangement.

Drop-in kr 150,-

1/2 års Premium Kr 1740,-

1 års Premium Kr 2990,-

Navn *
Navn