ALENE – MEN IKKE ENSOM

 

”Det er lett for meg å lede andre, men det kan være en utfordring å lede meg selv.”

Magnar Slåtto

 

 

Hva er det som får oss til å gå fra de trygge rammene vi har omkring oss, til det utrygge ved å starte opp for seg selv? Magnar Slåtto kommer til FLOW den 3. desember for å dele sin historie; om gründerskap og heiarop, om det å være alene – men ikke ensom.

Målet med denne Work-Fasten er å inspirere og utfordre til å ta steget ut av komfortsonen, og ikke minst applaudere frem de som allerede har gjort det!

 

HVA ER WORK-FAST?

Hver andre onsdags morgen arrangerer FLOW frokostseminar som vil være en kombinasjon av Workshop og Breakfast. Dette er en arena hvor næringsliv, studenter, offentlig virksomhet og investorer har en naturlig møteplass.

Her vil du møte mange spennende og inspirerende mennesker fra ulike bransjer, som vil raust dele sine historier og erfaringer med deg. Dette er en ny og spennende læringsarena i et kreativt miljø som vil gi deg nye impulser!

Du blir en del av et fellesskap med mange dyktige og kunnskapsrike personer, som ser verdien av å gi læring til andre, men som også ønsker å innta ny læring.

Denne arenaen kan åpne mange dører for deg, enten du søker etter potensielle samarbeidspartnere/arbeidsgiver/arbeidstaker, trenger å være synlig for deg selv og din bedrift, er på søken etter noe nytt og innovativt, eller bare ønsker å utvikle deg sammen med andre - og ikke minst applaudere hverandre frem!

Velkommen skal du være!

 

Tidsrammen på frokostseminaret:

07.45 - 08.15   Enkel frokostservering

08.15 - 08.20   Velkommen

08.20 - 08.50  Magnar Slåtto forteller

08.50 - 08.55  Spørsmål til Magnar

08.55 - 09.30  Intro til WorkFast 2015, mingling og frokost/kaffe

 

 

Navn *
Navn