Hva kreves for å lykkes i et internasjonalt marked?

Vi er klare med nok en Work-Fast den 19.11.14, og denne gangen er det Robert Greiner som har fått stafettpinnen! Robert har gitt ut boka "Nordnorske vinnerskaller - slik tok de verden". Der møter vi nordlendinger innen bl.a. diplomati, innovasjon, EU, kultur og mote som deler sin suksessresept.

Den 19.11 klokken 08:20 kommer han til FLOW for å dele sine erfaringer med oss, og du er herved invitert!

Vi gleder oss!

HVA ER WORKFAST?

Hver andre onsdags morgen arrangerer FLOW frokostseminar som vil være en kombinasjon av Workshop og Breakfast. Det er en arena hvor næringsliv, studenter, offentlig virksomhet og investorer har en naturlig møteplass.

Her vil du møte mange spennende og interessante personer fra ulike bransjer som deler raust sine historier og erfaringer med deg. Det er en ny og spennende læringsarena i et kreativt miljø som vil gi deg nye impulser. 

Du blir en del av der mange dyktige og kunnskapsrike personer liker å gi læring til andre men som også liker å innta ny læring.

Denne arenaen kan åpne opp for mange nye muligheter og dører for deg som er fremoverlent og som kanskje søker etter potensielle samarbeidspartnere/arbeidsgiver/arbeidstaker, trenger å være synlig for deg selv og din bedrift, er på søken etter noe nytt og innovativt, liker å utvikle deg sammen med andre og ikke minst applaudere hverandre frem. 

Tidsrammen på frokostseminaret:

07.45 - 08.15   Enkel frokostservering

08.15 - 08.20   Velkommen

08.20 - 08.50  Robert Greiner forteller

08.50 - 08.55  Spørsmål til Robert

08.55 - 09.30  Intro til neste Work-Fast, signering av bok, visning av FLOW, mingling og frokost/kaffe

 

Navn *
Navn