Digital merkevarebygging - av deg og din bedrift!


Den 22.10 er vi i gang igjen med en ny Work-Fast hos FLOW! Denne gangen har vi selveste Liv-Inger Resvoll som talskvinne. Liv-Inger har jobbet med innhold og prosesser på nett i en årrekke; hun har vært webredaktør i SpareBank 1 Nord-Norge, jobbet med studentrekruttering via sosiale medier ved UiT Norges Arktiske Universitet, og vært prosjektleder for "Din bedrift på nett". Sommeren 2013 etablerte Liv-Inger Reddi AS sammen med kollega Mette Hanssen Døsvik. Reddi gir råd og lager godt innhold til virksomheter som ønsker økt synlighet på nett. 

Som digilat entusiast er Liv-Inger glødende opptatt av de mulighetene nettet gir, ikke bare for aktører i næringslivet og offentlig sektor, men også for privatpersoner som ønsker å etablere en stemme i det offentlige rom. 

Noen stikkord for denne Work-Fasten:

  • Hvordan etablere en stemme i det offentlige rom ved bruk av sosiale medier - og fordelene av det som gründer
  • Hensyn man bør ta når det gjelder å balansere private profiler og bedriftens profil i sosiale medier
  • Hvordan man kan nå ut med egen bedrifts budskap i strømmen av sosiale medier

Liv-Inger vil også til å dele sin erfaring som gründer med oss, og hva det var som gjorde at hun tok dette steget. Hun vil også si noe om utfordringene de har møtt på i Reddi og om veien videre.

Vi gleder oss!!


Hva er Work-Fast?

Hver andre onsdags morgen arrangerer FLOW frokostseminar som vil være en kombinasjon av Workshop og Breakfast. Derfor har vi valgt å kalle vårt nye frokostseminar for Work-Fast.

Frokostseminaret varer fra kl 08.00-09.00 hvor du får Gratis frokost fra 08.00-08.30 og faglig innhold fra Liv-Inger fra kl 08.30-09.00.

Navn *
Navn