2016 er året hvor vi skal bygge videre på kultur for mer verdiskaping og startup i byen vår.

Det er mange som ønsker å bidra med sine erfaringer på både godt og vondt, og hvordan de har tatt læring av ulike opplevde hendelser. Læring som vi andre kan lære av. Hva har de gjort i medvind og motvind? Hvordan reise seg når det stormer som værst? Hvordan jobbe strategisk og målrettet? Historiefortelling? Hvordan påvirker bedriftskulturen enkeltmennesket? Hvordan bygge en sterk merkevare? 

Vi ønsker deg velkommen til oss på FLOW for å bli inspirert, bygge relasjoner samt ta med deg litt mer kunnskap på veien :)


Januar

6. januar - Kickstart på FLOW Live med Steinar Nilsen.

De fleste kjenne kanskje Steinar gjennom sin karriere i fotball både som profesjonell spiller og som trener. Siste referansen i forhold til fotballen var trenerrollen til eliteserielaget TIL. Når det ikke gikk TIL sin vei så kommer plutselig beskjeden om at Steinar må forlate som trener. En beskjed som bragte stor oppmerksomhet i folket. Hvordan handterer slike opplevelser? Hvordan komme rakrygget ut av en slik situasjon når media stormer som verst? Hvilke erfaringer har Steinar gjort seg og hva tenker han fremover? Dette er noen stikkord på det han kommer innom som tema på dagens Flow Live. 

20. januar - Nina Wester brenner for å bygge god bedriftskultur.

Bedriftskultur er en viktig driver for bedriftens suksess. Den kan både fremme og hemme en ønsket strategi. Bedriftskultur kan beskrives som "måten vi gjør ting på" og som kommer til uttrykk gjennom adferd, holdninger, verdier og virkelighetsoppfatning. 

Nina er i dag HT sjef i Tromsø og har lang fartstid innen kulturell virksomhet. Denne onsdagen deler hun sin historie på hvordan hun har opplevd både god og dårlig bedriftskultur, og hvordan det kan være å stå "alene" som dame i ledende stilling.  


FEBUAR

3. februar - Eivind Simonsen er gründer og grunnlegger av Finale Systemer - en ledende leverandør av programvare for regnskapsrapportering og ligningsoppgaver med høy kompetanse innen regnskaps- og skatteregler. Finale Systemer ble grunnlagt i 1988 og ble solgt til Visma i slutten av 2014 til en fin sum. 

Hvordan bygde Eivind stein på stein sin organisasjon? Har ting bare vært rosenrødt eller har det vært en berg-og-dal-bane reise? Om han skulle starte noe i dag, hva ville det vært?

Hva er Eivind sin læring som han vil dele med oss?

17. februar - Trine Lise Andersen - brenner for prestasjonskultur, teamledelse og måloppnåelse.

Trine Lise er leder av Olympiatoppen Nord Norge. Hun har erfaring fra toppidretten som trener på øverste nivå i inn og utland samt andrelagsnivå, ledererfaring fra Norges Fotballforbund som ansatt og ansvarlig for NFF sin topplederutdanning. Paralellt med jobben i Olympiatoppen forsker hun nå på prestasjonskultur gjennom doktorgradsarbeid ved Uit.

Denne onsdagen vil hun dele med oss sin læring og erfaring gjennom flere års arbeid i toppidretten, både som utøver, trener og leder på hvordan hun jobber for å få de beste resultatene.


MARS

3. mars - Kjetil Emil Olsen er for mange kjent som mannen bak Bakehuset AS.

I 2001 kjøpte Kjetil Bakehuset og har siden da ekspandert kraftig med en organisasjon som i dag er på over 200 mennesker og produserer over 60 000 enheter daglig. Kjetil brenner for Nord-Norge, nyskaping og vekst. Det er ikke uten grunn at han har flere roller i næringslivet. Han synes det er skikkelig kult med de som tørr å skape egen bedrift og støtter godt oppunder gründeri. Med sitt nyetablert selskap VENN, ett kommunikasjonskonseptet for
"Vi som elsker Nord-Norge" ønsker Kjetil å gjøre en forskjell i nord.
Hvordan går han inn i de ulike selskapene og bygger organisasjon? Hvordan strukturere og prioritere tiden riktig? Hva tenker han skal til for å bygge nord-norge?

30. mars - Rebekka Brox er en mester på historiefortelling.

Har du tenkt på hvilken historie du forteller om din bedrift. Forteller alle i bedriften din samme historie eller er den forskjellig fra person til person. Hvordan få hele organisasjon til å være så samkjørte at de fortelle samme historie? Rebekka vil denne onsdagen dele noen verktøy hun bruker. 


APRIL

27. april - Morgan Lillegård - Hvordan bygge en suksessfull merkevare, både privat og i forretning?

Morgan brenner for kommunikasjon. Det er ikke tilfeldig at han har vært både journalist, kommunikasjonsjef i Tromsø Kommune og nå kommunikasjonsjef i Nofima. For det er blant annet gjennom kommunikasjon og oss som mennesker at vi bygger merkevare. Hvordan kan hver enkelt av oss være med å bidra til sterk merkevarebygging,  både i bedriften og som person?


ØNSKER DU ELLER DIN BEDRIFT Å BLI FLOW COMMUNITY-MEDLEM for 2016?

Et medlemskap som bedriften kan disponere fritt mellom sine ansatte koster 2490,- eks mva

To medlemskap som bedriften kan disponere fritt mellom sine ansatte koster totalt 3490,- eks mva

Tre til fem medlemskap som bedriften kan disponere fritt mellom sine ansatte koster totalt 5490,- eks mva

Seks til ti medlemskap som bedriften kan disponere fritt mellom sine ansatte koster totalt 7490,- eks mva

Ønsker dere mer enn ti medlemskap som bedriften kan disponere fritt mellom sine ansatte ber vi deg ta kontakt med Vibeke Engen (vibeke@flownorway.com) for tilbud.